Vacatures Wie komt er bij ons werken?

Roelvink Advocaten is altijd op zoek naar een toevoeging aan het team. Ben jij een bevlogen advocaat of (senior) jurist en ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op met Erik Roelvink 06 41 688 988 of verstuur je motivatiebrief met CV naar e.roelvink@roelvinkadvocaten.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een eerste kennismaking.

Roelvink Advocaten zijn belangenbehartigers pur sang. Onze cliënten bouwen op ons strategisch inzicht en kunnen rekenen op rendement. Het kantoor onderscheidt zich niet alleen door hoge kwaliteitsnormen, maar ook door inventiviteit, bezieling en plezier. We werken bij uitstek voor werkgevers. Een belangrijk deel van ons succes ligt in de relatie die we aangaan met onze cliënten. We investeren veel in onze mensen.

Wil jij je met recht onderscheiden?
Roelvink Advocaten zoekt een bevlogen advocaat of (senior) jurist

Ons kantoor

Ons kantoor is gespecialiseerd in arbeids-, onderwijs- en bestuursrecht. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel juridische bijstand. Wij verdiepen ons in de context van de vraag van onze cliënten en zijn er spits op dat onze kennis altijd up-to-date is. Onze cliënten zijn voornamelijk werkgevers. Door middel van onze sterke (communicatieve) vaardigheden adviseren en begeleiden we onze cliënten en bevorderen daarbij hun eigen deskundigheid, bijvoorbeeld door het geven van trainingen en/of cursussen. Wij zijn meesterlijk goed in (het bedenken van) juridische, strategische invalshoeken. Contact met de cliënt en het ontnemen van gevoelde spanning of zorgen is voor ons prioriteit. Wij zoeken een nieuwe collega die begrijpt dat het proces dat je samen met je cliënt doormaakt minstens zo belangrijk is als de noodzakelijke juridische expertise.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een professionele en inspirerende omgeving. Wij werken graag samen en overleggen gemakkelijk. Onze cultuur kenmerkt zich door kwaliteit, inzet en een open en informele omgeving.

De procedure

Zou jij graag willen kennismaken met Roelvink Advocaten en onze manier van werken, praten over het vak en de mogelijkheden willen bespreken? Stuur dan je gegevens naar e.roelvink@roelvinkadvocaten.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een eerste kennismaking. Ben je niet actief op zoek naar een ander kantoor maar ben je toch geïnteresseerd in een oriënterend gesprek, stuur dan ook je gegevens. In verband met de vakantieperiode zullen deze gesprekken in september 2024 plaatsvinden. Heb je nog vragen, bel dan met Erik Roelvink, 06 41 688 988.

Ons kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht, onderwijs en sociaal zekerheidsrecht. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel juridische bijstand. Wij verdiepen ons in de context van de vraag van onze cliënten en zijn er spits op dat onze kennis altijd up to date is.
We adviseren en begeleiden onze cliënten en bevorderen hun eigen deskundigheid. Vanuit ons kantoor in Leek (Groningen) werken we voor cliënten uit het hele land.
Wij werken samen met Vinna, onze partner die zich richt op rechtsbijstand na het einde van een dienstverband bij overheid of onderwijs.